Dyrk din lidenskab for vin online

Der findes heldigvis masser af muligheder for dig, der gerne vil dyrke din lidenskab for vin online. Her skal vi kigge lidt nærmere på, hvordan du kan finde ny kundskab om vin og udvide din vin-horisont på nettet.

Følger du vinblogger?

Der findes mange blogger om vin, der indeholder nyttig information og spændende observationer omkring vinens magiske verden. Derfor er det en god ide at følge lidt med på, hvad andre vinentusiaster skriver om vin, og hvad der er nyt lige nu. Det er jo sådan med vin som med så meget andet, at der er trender og tendenser, der går i bølger. Hvis du har fulgt lidt med, så ved du, at det der er den store trend lige her og nu indenfor vinens verden, er orangevin og biodynamisk vin. Det er ikke en helt ny trend, men den har været tilstede i et år eller to, og nu er den på vej ind i det, der kaldes mainstream. Det er dog spændende at kunne lidt mere om disse ting, der er så oppe i tidsbillede. En anden trend, der er meget inde lige nu, er den franske rødvin Beaujolais. Dette er en vin fra det sydligste område i Bourgogne i Frankrig. Dette er hovedsageligt rødvin, men der findes faktisk èn producent i området, der producerer hvidvin. Beaujolais er på alles læber lige nu, og det er sådan noget, som du kan være lidt på forkant med, hvis du læser vinblogger online.

Når du følger en vinblog får du mulighed til at observere, hvad der rører sig, og du får også mulighed til at opdage noget nyt. Måske har bloggeren besøgt en vinområde du slet ikke kendte til? Måske har hun eller han prøvet en vin fra en hidtil ukendt producent?

Lav din egen vinblog

Det er sjovt at følge med på spændende vinblogger som Vinico, men der er absolit intet i vejen for, at du kan starte din helt egen? Da kan du lade dig inspirere af lidt mere etablerede vinblogger, og så kan du også lægge din egen stemme til alle dem, der taler om vin online. Måske kan du også lave en vin-instagramkonto, der fortæller om vin til begyndere? Det kan lede til mange spændende ting, som for eksempel til vinkurser eller en YouTube kanal. Det åbner også for at man kommer i kontakt med en masse spændende mennesker, der deler din lidenskab for vin. Online er der nemlig blevet det, man kalder et community, en samling af mennesker, der interesserer sig for det samme og dyrker interessen sammen. Så slipper du for at tale hul i hovedet på din partner, for du har dine vinvenner på nettet som du kan tale med og udveksle erfaringer med.